Frukost och lunch
Frukost:
¤1 stekt ägg med paprika och sockerärtor.
¤Gröt (1 dl havregryn, 1 msk solrosfrön, 1 msk sesamfrön, 3 st torkade osvavlade aprikoser), hallon, 1/2 dl rismjölk

Tips på Lunch:
Kycklingsallad (grönsallad med paprika, tomat, sockerärtor, 1 dl svarta bönor, 1 stor kycklingfilé, persilja, senapsvinaigrette)

¤1 stekt ägg med paprika och sockerärtor.
¤Gröt (1 dl havregryn, 1 msk solrosfrön, 1 msk sesamfrön, 3 st torkade osvavlade aprikoser), hallon, 1/2 dl rismjölk

Tips på Lunch:
Kycklingsallad (grönsallad med paprika, tomat, sockerärtor, 1 dl svarta bönor, 1 stor kycklingfilé, persilja, senapsvinaigrette)

Kommentarer
Trackback