Supertuff benövning/benstyrketest

Fick just hem "Träningsguiden" från Fitness magazine där det stod en del bra övningar. Provade en del av dem och den jag visar nedan vad väldigt tuff och kräver övning, men den tar vill jag lova! Observera att personen på bilden håller i en MAQstång (ser ut som ett sopskaft av trä) men det går att göra den utan också.

Kommentarer
Postat av: Ella Ströman

Nu länkar jag till din nyttiga träningsblogg! :-)

2009-10-10 @ 21:49:45
URL: http://ellasweb.blogg.se/
Postat av: Adam

Denna övning kan man ev. utföra efter många månaders träning. Vad är en MAQstång? MAQ står you för Muscle Action Quality och har inget med träskaftet att göra =) Denna övning gör man endast när man utför alla övningar som ingår i A & B stadiet och som man bör kalra av innan man går över till C & D träningen. Har du boken eller? MAQ?

2010-01-12 @ 11:12:29
URL: http://www.cronasloparblogg.blogspot.com/
Postat av: Frida

Adam: Det verkar som du är mer påläst än mig inom den här typen av träning och jag tar tacksamt emot din kunskap :). Självklart har inte MAQ så mycket med träskaftet att göra, men när jag gick min utbildning så blev det så att vi kallade den MAQstång eftersom den användes vid många av MAQövningarna vi gjorde. Kanske är det inte helt korrekt av mig att skriva att det ÄR en MAQstång! Vh Frida

2010-01-12 @ 16:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0