Oh lord!

Sunt ideal? Retuscherad eller ej?

Funbeat

Jag fick ett tips om en sida där du kan registrera din träning, prata med andra om träning och få en massa tips och pepp för att nå dina mål. Sidan heter Funbeat och tipset fick jag av Sophia som använder den regelbundet för att bli riktigt fit till sitt bröllop i sommar :). Jag har själv inte registrerat mig men tänkte göra det och se om det är något som passar mig också!

Bra att alltid ha i väskan

En burk eller påse med nöt,- och torkad fruktblandning finns nästan alltid i min väska. Ofta går det för långt mellan målen när man är ute på stan, ute och går eller jobbar över.
Jag brukar göra min egen blandning av hasselnötter, mandlar, osaltade cashewnötter, osaltade pumpafrön, russin, osvavlade aprikoser och gojibär. Det finns ganska många olika färdiga blandningar att  köpa nuförtiden men gör du din egen kan du ju bestämma själv vad du vill ha i och dessutom blir det mycket mer ekonomiskt.
Nötter och torkad frukt är supernyttiga och fulla med mineraler och vitaminer MEN är även fulla av kalorier och då särskilt nötterna. Det är lätt att äta för mycket, det räcker med en näve som mellanmål!

Hemsidan uppe!

Nu är hemsidan uppe!
www.fridasweb.com

RSS 2.0