Några bollövningar

Bollen är ett väldigt användbart redskap och finns på de flesta gym. Den kostar högst ett par hundralappar och ger möjlighet till en massa övningar som du kan göra hemma i vardagsrummet!
Torsotwist: (liggande rotation)
Tränar sneda bukmusklerna och bålstabilitet.
Fotrotation på boll:




Den här övningen tränar också sneda bukmusklerna och bålstabilitet men är lite tuffare än torsotwisten. Bilderna är hämtade från dinträning.se och där finns även detaljerade beskrivningar på utförande och aktiverade muskler.

Äntligen!

Nu börjar äventyret!  Trots att jag förbannar mig över bloggar där inläggen består av vad personen åt till lunch kommer här en bild på min lunch, mest för att göra inlägget lite mer färggrannt! 

Inlägg av privat karaktär

I bloggvärlden finns det tusentals livsstilsbloggar där folk bloggar om vad de ätit till middag, dagens outfit, vad de gjort i helgen osv. Tanken med min blogg är inte att blotta mitt privatliv. Syftet är att dela med mig av mina tankar och min kunskap rörande träning, kost och hälsa. Därför blir inte bloggen uppdaterad så ofta eftersom jag skriver när jag har något att dela med mig av som rör detta. Det finns tillräckligt med bloggar där man kan gotta sig i folks innersta hemligheter! Jag väljer att inte dela med mig av mina :).

RSS 2.0