En härligt töntig låt!

Gillar soundet och gunget på den här låten i lurarna under powerwalken :). Den känns sommar på något sätt trots att den har några år på nacken..


Lowcarb lasagne

Om man som jag inte äter så mycket gluten så är det toppen att göra lasagne med skivad zuccini eller skivad aubergine istället för lasagneplattor. Det blir dessutom färre kolhydrater och mer grönsaker för de som äter efter lowcarbdiet. Jag har inget exakt recept, gör bara lasagnen som vanligt, bara det att du försteker zuccini eller aubergine och lägger emellan där pastaplattorna normalt ska ligga. Jag brukar göra lasagne med sojafärs eller tofu (den fasta sorten), lite riven morot, lök, vitlök, passerade och krossade tomater, balsamvinäger, stekta champinjoner, lite majs, ost (17%) och parmesan. Sedan toppar jag den med massor av färsk basilika. Enkelt och supergott men tar lite tid i ugnen!


Bra träningsmusik


Inhandlade Easytone!

Ja nu var det verkligen längesedan jag uppdaterade min blogg av olika orsaker. Här är jag i alla fall och har nu äntligen inhandlat ett par Easytone som jag skrivit om tidigare. Jag kan glatt meddela att de faktiskt känns som om de har en viss effekt (dock ganska blygsam). Bland annat känns det mer i sätet när man promenerat ett tag vilket är ett plus. Minus är att de är ganska tunga för att vara sportskor men å andra sidan ger ju det en liten extra träningeffekt det också (dock väääldigt liten skulle jag tro). Jag är i alla fall nöjd med mitt köp :).


RSS 2.0