Lowcarb lasagne

Om man som jag inte äter så mycket gluten så är det toppen att göra lasagne med skivad zuccini eller skivad aubergine istället för lasagneplattor. Det blir dessutom färre kolhydrater och mer grönsaker för de som äter efter lowcarbdiet. Jag har inget exakt recept, gör bara lasagnen som vanligt, bara det att du försteker zuccini eller aubergine och lägger emellan där pastaplattorna normalt ska ligga. Jag brukar göra lasagne med sojafärs eller tofu (den fasta sorten), lite riven morot, lök, vitlök, passerade och krossade tomater, balsamvinäger, stekta champinjoner, lite majs, ost (17%) och parmesan. Sedan toppar jag den med massor av färsk basilika. Enkelt och supergott men tar lite tid i ugnen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0